Hoidot ja hemmottelut

SEURAA SOMESSA @hyvanolonshaka.maija

Hoitolan puolella palvelen minä Maija, 15 vuotta kosmetiikan parissa viihtynyt kosmetologi.

Palveluistani löydät tehokkaat, sekä hemmottelevat kasvo- ja vartalohoidot, suihkurusketuksen ja ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit, kestovärjäykset ja kasvojen alueen vahaukset. En voisi kuvitellakaan työskenteleväni muulla alalla, ja lapsesta asti olikin selkeää mille alalle suuntaudun. Minulle on tärkeää, että kaikki asiakkaat voivat aina tulla luokseni kaunistautumaan ja rentoutumaan, ja ihan millä fiiliksellä tahansa, tai minkä iho-ongelman kanssa vain. Käytössäni on parhaat hoitolasarjat ja kasvohoitolaitteet, ja ihosi tarpeen mukaan tehdään juuri sinulle parhain ja sopivin hoito.

Hemmottelupaketit

Sense of Aroma

Eteerisellä öljyllä tehtävä kaikkia aisteja hemmotteleva ja rauhoittava koko vartalon hieronta
80€

Sea Holistic

Merellinen kokonaisvaltainen hoito, missä koko vartalo hierotaan käsin sekä lämpimillä boluksilla. Lopuksi stressiä poistava päähieronta
120€

Winter Care

Kasvohoito kuivalle herkälle talvi-iholle ravitsemaan ja suojaamaan. Kuivien käsien ravitseva naamio lämpöisillä kääreillä sekä käsien hemmotteleva hieronta
150€

Total Relax

Aineenvaihduntaa parantava ja verenkiertoa vilkastuttava koko vartalon kuivaharjaus. Koko vartalon hieronta ravitsevalla ihoa uudelleen rakentavalla ja korjaavalla vartaloöljyllä. Hemmotteleva kasvohoito ihosi tarpeen mukaan.
200€

Kasvohoidot

Pikakasvohoito

Katsotaan paikan päällä ihon tilanne, tehdään pikakasvohoito ja ihonhoidonohjaus, sekä valitaan sopivat kotihoitotuotteet.
60€

Aha – Advanced Peel happohoito

Bionin tehokas hapotushoito ihon ikääntymiseen, arpiin, pigmenttimuutoksiin, akneen, rosaceaan. Suositellaan ehdottomasti 3-6 kerran sarjana, 1,5 – 2 viikon välein parhaan tuloksen saamiseksi. Ihon tarpeen/ongelman mukaan valitaan glykoli-, manteli- tai maitohappo. Naamion vaikutusajalla dekoltee, ja niskahartia hieronta.
100€

L’Eau Thermale Spa

Hoito herkästi reagoivalle, ärtyneelle ja kuivalle iholle! Tämän hoidon pääraaka-aineena toimii korkealta Belgian vuoristomaiseman sydämestä saatu luonnollinen lähdevesi, jolla on ihon toimintoja tasapainottavia vaikutuksia. L’Eau Thermale Spa on puhdasta, sen koostumus on vähämineraalinen ja pH arvo on sama kuin iholla. Hoidon aikana ja jälkeen kivun, ja kutinan tunne iholla vähenee, punoitus iholla tasoittuu ja rauhottuu ja ihon toleranssi ulkoisia häiriötekijöitä kohtaan parantuu. Hoidossa rentouttava hieronta käsin, ja viileillä posliinilusikoilla.
120€

Sothys Seasonal Care

Tämän talven kausihoito kaikille ihotyypeille. Tämä hoito elvyttää ja virkistää, samalla kirkastaen ja tasoittaen ihoa. Erinomainen hoito väsyneelle ja samealle iholle. Hurmaavat musta tee ja bergamotti parantavat ihon hapenottokykyä, täydentävät ihon mineraalivarastoja ja poistavat tehokkaasti kuona-aineita. Hoidon jälkeen iho on raikkaampi, kirkkaampi ja olo on virkistynyt ja rentoutunut! Hoidossa yhdistelmä käsintehtävää aineenvaihduntaa vilkastuttavaa hierontaa, sekä rentouttavaa rauhallista hierontaa.
120€

Massada Entzymatic De-stress & antipollution

Kaikille ihoille kirkastamaan, suojaamaan stressiltä ja uudistamaan. Pinnallinen entsyymi- ja hedelmähappokuorinta sopii herkällekin iholle. Tuo iholle kosteutta, suojaa, ja antioksidantteja. Tasoittaa myös tehokkaasti ihon väriä ja ennaltaehkäisee ihon vanhenemista.
120€

Massada Lifting Hyaluronic

Kaikille ihotyypeille 35-vuotiaasta alkaen. Ennaltaehkäisee ihon veltostumista, stimuloi kollageeni- ja elastiinisäikeitä tehokkaasti. Monitehoinen koostumus yhdistettynä hyaluronihappoon täyttää ja sitoo kosteuden ihoon tehden ihosta täyteläisemmän ja sileän. Kiinteyttävä kobido-hieronta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Naamion vaikutusajalla pään hieronta.
140€

Massada Bio Cellulare

Elvyttävä ja uudistava hoito aikuiselle, kuivalle, couperosa tai pigmenttimuutoksiin taipuvaiselle iholle. Hidastaa solujen ikääntymisprosessia, tasoittaa ihon värin, palauttaa ravinteita ja kosteutta ihoon, sekä aktivoi ihon suojamekanismeja. Hoidossa tehdään tui-na akupistehieronta, jonka jälkeen pitkä rauhoittava kasvojen, dekolteen ja niskahartia alueen hieronta. Tämän hoidon jälkeen iho on huomattavasti tasaisempi, kirkkaampi, nuorekkaampi ja ravittu.
140€

Massada Dna Anti-Age

Tehokkaasti erilaisia ihon ikääntymisen merkkejä hoitava kasvohoito, jolla saavutetaan välittömiä ja pitkäkestoisia tuloksia. Smart Bio Retinol, hyaluronihappo, ruusu ja kuolleenmeren suolat kiinteyttävät, tasoittavat ja vähentävät ihon karheutta. Mareas massage napakat ja aktivoivat hierontaliikkeet kasvoille ja kaulalle virkistävät ja kiinteyttävät väsynyttä veltostunutta ihoa. Naamion aikana hierotaan pää. Hoidon jälkeen iho on heleämpi, ja nuorekkaampi ja olo virkistynyt.
140€

Cube meso rf-mikroneulaus

Mikroneulaus ja radiofrekvenssi samassa hoidossa! Mikroneulaus on ihonhoito menetelmänä vallankumouksellinen. Se tekee saman työn kuin laser ja muut kuorivat hoidot lisäämällä kollageenin luontaista tuotantoa, kuitenkaan vahingoittamatta ihoa. Lisäksi hoidon jälkeen halutut tehoaineet imeytyvät ihoon helposti. Radiofrekvenssi taas tiukentaa kollageenisäikeitä ja kutistaa pintakapillaareja ja rasvasoluja. Verenkierto paranee ja kuona-aineet poistuvat paremmin. Tehokas myös couperosa iholle.
140€

Secrets de Sothys

Todellinen ihon nuorekkuuden ja hehkun säilyttävä luksushoito. Monista eri tekijöistä johtuva ikääntyminen on monimutkainen ilmiö, joka vähitellen vaikuttaa ihon rakenteisiin. Mm. ympäristöstä johtuva stressi saattaa pahentaa muutoksia. Viimeisimpiä tieteellisiä havaintoja stressin vaikutuksesta ihon ikääntymiseen hyödyntäen, Sothys on kehittänyt Secrets-linjan hoitotuotteet ja ylellisen pitkän kasvohoidon. Uusimman sukupolven aktiiviaineet punainen levä, sikuriuute ja persikanlehden glukaanit vahvistavat ihon puolustuskykyä, säilyttävät solujen pitkäikäisyyden, sekä ihon elastisuuden ja kiinteyden. Monivaiheinen rentouttava ja kiinteyttävä Digi Esthetique hierontatekniikka napakoittaa ja virkistää ihoa, ja rauhoittaa mieltä. Naamion vaikutusajalla hemmotteleva käsihieronta. Tämän ainutlaatuisen hoidon vaikutukset näkyvät ja tuntuvat pitkään!
185€

Vartalohoidot

Californian Wave 30min

Selän, käsien, decolteen ja niskan rentouttava hieronta.
50€

Niskahartia- ja purentalihas hieronta

Käsitellään kasvot, kaula, niska ja hartiat
50€

Aromahieronta

Rentouttava koko vartalon hieronta valitsemallasi eteerisellä öljyllä. Hieronta mahdollista saada myös tuoksuttomana ilman eteeristä öljyä (Tällöin hoito sopii myös esim. raskauden ja imetyksen aikana, sekä tuoksu herkille)
80€

Gommage Marin vartalon kuorinta – hoito

Koko vartalon ihon kuorinta, ja hieronta. Kuorinta poistetaan lämpimillä kompresseilla. Vaikuttavina tehoaineina mm. suolayrttiöljy, joka edistää vedenkulkua ja varastoitumista epidermiksessä, sekä phytomerin OLIGOMER®:ia, joka tuo iholle kaikki sen tarvitsemat hivenaineet, samalla vahvistaen ja mineralisoiden ihoa.
85€

Bulles des Mers – selkähoito

Selän puhdistus, kuorinta ja hieronta. Lämmin merimutahaude, joka poistaa kuonaa ja syvärentouttaa. 🤍 Hauteen vaikutusajalla pään hieronta.
90€

Californian Wave 60 min.

Mieltä ja lihaksia rentouttava koko vartalon hieronta.
100€

Back to Balance

Hoito alkaa jalkojen ja säärien lempeällä kuorinnalla, jota seuraa rauhoittava jalka hieronta ja ravitseva jalkanaamio. Tämän jälkeen stressiä poistava pään, niskan ja hartioiden hieronta.
100€

Sea Holistic

Edistää kokonaisvaltaista ja lihaksien rentoutumista. Hoito aloitetaan jaloista, ja koko vartalo hierotaan käsin ja lämpimillä boluksilla, joiden sisällä on merilaventelin kukkia & merisuolakristalleja. Aromaattiset merivedet kistus, olkikukka ja merilaventeli rauhoittavat ja rentouttavat. Ruskolevän sokerista valmistettu uute uudelleenrakentaa ihon hydrolipidikalvoa ja vahvistaa ihon kosteudensitomiskykyä pitkäkestoisesti. Hoidon kruunaa jännitystä poistava niska- ja kallonpohja hieronta.
110€

Phytomer Seatonic kiinteyttävä vartalohaude ja hieronta

Vartalon kuivaharjaus, kiinteyttävä ja ihon veltostumista ehkäisevä vartalohaude ja koko vartalon hieronta. Samalla kun vartalohauteen rusko- ja viherlevä suojaavat ja korjaavat kollageeni- ja elastiinisäikeitä, stimuloivat kollageeni ja elastiinisynteesiä, sekä aktivoivat solujen uudistumista, tehdään stressiä poistava pään hieronta.
115€

Californian Wave 90min.

Totaalinen rentoutuminen, 90min. koko vartalon rauhoittava hieronta.
135€

Oligomer Spa, mineralisoiva ja virkistävä hieronta

Holistinen, aistikas hoito. Rentouttaa, elvyttää, energisoi ja kaunistaa. 🩵 Hoidossa kuoritaan koko vartalo merellistä AHA-happoa ja punalevää sisältävällä kuorinnalla, joka tasoittaa ja virkistää ihoa. Tämän jälkeen koko vartalo hierotaan ihoa uudelleen rakentavalla, kiinteyttävällä ja ravitsevalla Oligomer – hierontaöljyllä.
150€

Secrets de Sothys

Ylellinen koko vartalon luksushoito. Uudistava ja ravitseva Sothys Secrets vartalonkuorinta ja hieronta. Kuorinta poistetaan lämpimillä kompresseilla ja tämän jälkeen vartalon iho hierotaan samettisen pehmeällä Secrets vartalovoiteella. Tämän hoidon jälkeen olosi on äärimmäisen rentoutunut ja iho on silkkisen pehmeä, tasainen ja hyvinvoiva. Todellinen luksushemmottelu hetki itselle tai lahjaksi!
160€

Ripset ja kulmat

Ripsien värjäys

30€

Kulmien värjäys ja muotoilu

30€

Ripsien ja kulmien värjäys

40€

Kulmien värjäys tai muotoilu

25€

Ripsien kestotaivutus

Pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa.
85€

Brow lift

Kulmien laminointi, kestovärjäys ja hoitoseerumi.
85€

Lash lift

Ripsien kestotaivutus, värjäys ja hoitoseerumi. Lisäksi kulmien kestovärjäys ja muotoilu.
100€

Suihkurusketus

Minetan Suihkurusketus

Asiakkaan toiveen mukaan valitaan värin tummuus. Minetan suihkurusketus on erittäin hoitava, kosteuttava ja ihoa kaunistava hoito. Kookoksen tuoksuiset ja pronssisen kauniit sävyt, ei keltaista/oranssia väriä ja todella tasainen lopputulos. ✨
49€

Karvanpoisto

Kasvojen alueen vahaukset

25€

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan aikasi, teethän sen viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana sekä kokonaan peruuttamattomista ajoista yrittäjällä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Scroll to Top